restauracePraha4.cz  |   fitnessPraha4.cz
kadernictvipraha1.cz  |   kadernictvipraha2.cz  |   kadernictvipraha3.cz  |   kadernictvipraha5.cz  |   kadernictvipraha6.cz  |   kadernictvipraha7.cz  |   kadernictvipraha8.cz  |   kadernictvipraha9.cz  |   kadernictvipraha10.cz
ČLÁNEK




Flex Collection


V dnešním ultra-rychlém a navzájem propojeném světě se zdá, že módní trendy se mění prakticky ze dne na den. Globální stylingový tým Schwarzkopf Professional však drží prsty pevně na tepu doby a neustále sleduje, co se děje na světových přehlídkových molech i sociálních sítích. Své vize představuje ve FLEX KOLEKCI vytvořené v rámci ESSENTIAL LOOKS 02/2016 pro podzim a zimu 2016/2017.

Mezinárodní kreativní ředitel Simon Ellis a jeho tým „naskenovali“ celý svět a vybrali tři stěžejní účesové trendy: GENDERLESS, ATHLEISURE a KOOLBLONDS. Ženy chtějí znát nejnovější trendy, svou inspiraci hledají na internetu a sociálních sítích, ale při změně účesu si rády nechají poradit od svého kadeřníka. Globální stylingový tým nabízí kadeřníkům prostřednictvím ESSENTIAL LOOKS pro podzim a zimu 2016/2017 inspiraci a nápady na prezentaci nejžhavějších stylů letošní sezony. Trend GENDERLESS skládá poklonu genderově neutrálnímu oblečení a účesovému stylingu na přehlídkových molech po celém světě. Styl ATHLEISURE čerpá svou inspiraci z městského trendu prolínajícího se do našich každodenních módních výběrů. A KOOLBLOND ulovil bezstarostnou studenou atmosféru skandinávské ledové blond a vytvořil z tohoto vyhledávaného odstínu dostupnou variantu s výrazným efektem a malým rizikem poškození vlasů.

GENDERLESS

Pohlaví nehraje roli, androgynní styl bere svět útokem. Pro sezonu jsou přehlídková mola plná unisex oblečení: oversize bundy, široké kalhoty, pytlovitá trička a mikiny s výstřihem do V. Kdokoli může nosit sukni nebo mít sestřih strojkem. Je to nový druh svobody, který Schwarzkopf Professional miluje!
Steve Hogan, kreativní ředitel ESSENTIAL LOOKS, nazývá styl GENDERLESS „stylingem pro non-konformisty“ a globální stylingový tým vám předkládá dvě jedinečné a dokonale cool verze pro vaši vlastní interpretaci.
Střih je krátký a sestříhaný, styling hebký a uhlazený směrem dozadu, nebo výrazný a silný s moderní strukturou. Mezi nepostradatelné přípravky patří OSiS+ Grip, OSiS+ FlexWax a OSiS+ Session Label Flexibilní vlasový sprej. Barvy jsou založeny na dvou extrémech: nejbledší blond dosažená pomocí IGORA Vario Blond Plus, nebo nejhlubší modročerná vytvořená klíčovými odstíny IGORA Royal a IGORA ColorWorx.

Výkřiky:

Střapatý, sestříhaný nebo uhlazený střih – unisex styl ovládl přehlídková mola.
Dívky s krátkým sestřihem strojkem, chlapci s vlnami – je velmi těžké určit, kdo je kdo, a co je co.
Uhlazená „hodná“ dívka versus Střapatá „zlobivá“ dívka

ATHLEISURE

Sportovní oblečení už dávno není nudné a rozhodně nepatří pouze do tělocvičen, protože je zářivé a kreativní. Inspirace pro styl Athleisure pochází od krále sportovního luxusu, Alexandera Wanga, který kombinuje luxusní látky s barevnými taškami, výraznými vzory a retro stylingem. Mladí vyznavači kreativní městské módy (YUCCIES) si kdekoliv vykračují ve svých oblíbených funkčních, ale mimochodem také drahých, městských modelech.
Steve Hogan ví, že „ATHLEISURE je velkým trendem této sezony založeným na kontrastech, v nichž se móda střetává s fitness a sportovní móda se stává novým stylem oblékání“. Tento trend vychází z loňského Urban Sports, ale používá nové barvy a stylingové varianty. Střih je krátký a sestříhaný, nebo dlouhý a uhlazený, oba doplňuje trendová tupě střižená ofina. Pokerově rovného, uhlazeného a lesklého stylingu kadeřníci dosáhli pomocí přípravků OSiS+ Undercoat, OSiS+ Damped, OSiS+ Tame Wild a OSiS+ Session Label Flexibilního vlasového spreje, k dokončení použili OSiS+ Sparkler pro zářivý lesk. Strukturované efekty zajistí OSiS+ Grip a OSiS+ Whipped Wax. Barvy vycházejí z nejstudenějších červených a fialových tónů IGORA ROYAL aplikovaných prostřednictvím nové kadeřnické pomůcky ColorMelter od Schwarzkopf Professional pro plynule navazující fialové odstíny mnoha tónů.

Výkřiky:

Když se móda potká s fitness...
Sportovní oblečení se stává součástí nového životního stylu.
Grafické tvary, technické látky, svěží odlesky a zábavné detaily

KOOLBLONDE

Bledá blond patří mezi ikonické styly, protože v kombinaci se zářivě rudými rty vyvolává vzpomínky na Marilyn Monroe a půvab starého Hollywoodu. Pro tento trend čerpali kadeřníci inspiraci v nadčasové eleganci světlé blond, která ale dostala moderní nádech. Nejbledší ledová blond evokuje bezstarostnou eleganci skandinávského stylu a kombinuje se s rozevlátými kalhotami a výraznými šaty.
Nový styl KOOLBLOND je geometrický, hladký a nekompromisní. Vyzařuje z něj jedinečné sebevědomí! Barvy jsou vytvořeny převratnými novými odstíny IGORA ROYAL Highlifts od Schwarzkopf Professional, které jsou posílené o technologii Bonding pro maximální zesvětlující účinek s minimálním lámáním vlasů. „Na IGORA ROYAL Highlifts je nejskvělejší, jak jsou univerzální. Díky nádherným přirozeně vypadajícím blond efektům mnoha tónů dosáhnete rozjasnění a nádherného odstínu i u těch nejbledších variant,“ říká Global Colour Ambassador, Lesley Jennison.

Výkřiky:

Ledová blond je barva, která psala historii a přepisovala pravidla.
Hranaté, uhlazené, nekompromisní, elegantní a harmonické účesy vyniknou v nejsvětlejších blond odstínech.
Blondýnky si mohou dovolit výrazné doplňky v černé barvě.

Text a foto: Schwarzkopf Professional